Τα καλύτερα αρωματικά κεριά όπως εσείς τα επιλέξατε

Καθώς οι μέρες μεγαλώνουν και οι νύχτες σας προσκαλούν να μαζευτείτε στο μπαλκόνι κάθε σούρουπο απολαμβάνοντας το καλοκαιρινό δροσερό αεράκι, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το άναμμα ενός αρωματικού κεριού για να δημιουργηθεί μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Αλλά με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, ποια είναι τα ιδανικά καλοκαιρινά αρωματικά κεριά; Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις κορυφαίες επιλογές των πελατών μας, όλες αποτελούμενες από 100% φυσικά, vegan, αρωματικά κεριά σόγιας.

Apple Pie

Apple Pie Αρωματικό Κερί

Σε ποιον δεν αρέσει η ζεστή, ανακουφιστική μυρωδιά της φρεσκοψημένης μηλόπιτας; Το κερί μας Apple Pie φέρνει την ίδια καραμελωμένη μυρωδιά του ψητού μήλου στο σπίτι σας χωρίς καθόλου μαγείρεμα (ή θερμίδες!). Με νότες κανέλας και μοσχοκάρυδου, αυτό το κερί είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε βραδιά.

Earl Grey & Bergamot

Earl Grey & Bergamot Αρωματικό Κερί

Για ένα πιο εκλεπτυσμένο άρωμα, δοκιμάστε το κερί Earl Grey & Bergamot. Με ένα μείγμα από μαύρο τσάι και περγαμόντο, αυτό το κερί δημιουργεί μια χαλαρωτική και αναζωογονητική ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο. Επιπλέον, είναι ιδανικό για να το απολαμβάνετε ενώ διαβάζετε ένα καλό βιβλίο ή κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Ocean Wave

Ocean Wave Αρωματικό Κερί

Μεταφερθείτε στις καταγάλανες νησιώτικες παραλίες της Ελλάδας με το κερί Ocean Wave. Με νότες από θαλασσινό αλάτι και γιασεμί, αυτό το κερί φέρνει ένα φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα στο σπίτι σας. Είναι ιδανικό για τα καλοκαιρινά βράδια ή όποτε χρειάζεστε μια μικρή απόδραση από το άγχος της καθημερινότητας.

Λεβάντα

Λεβάντα Αρωματικό Κερί

Για ένα κλασικό και ηρεμιστικό άρωμα, δεν μπορείτε παρά να επιλέξετε τη λεβάντα. Πρόκειται για ένα φυτικό κερί σόγιας που διαθέτει καθαρό αιθέριο έλαιο λεβάντας, το οποίο είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Ανάψτε αυτό το κερί πριν από τον ύπνο σας για να δημιουργήσετε μια γαλήνια ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας.

Sweet Vanilla

Sweet Vanilla Αρωματικό Κερί

Αν ψάχνετε για ένα γλυκό και ανακουφιστικό άρωμα, δοκιμάστε το αρωματικό κερί σόγιας Sweet Vanilla. Με ένα μείγμα από καθαρή βανίλια και μια υποψία καραμέλας, αυτό το κερί δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε κάθε σπίτι.

Italian Charm

Italian Charm Αρωματικό Κερί

Για ένα εκλεπτυσμένο και πολυτελές άρωμα, δοκιμάστε το κερί μας Italian Charm. Όλη η γοητεία του Ιταλικού ταμπεραμέντου και του οίκου Acqua di Parma μέσα σε ένα κερί. Με floral, πράσινες νότες να συνθέτουν μια ζεστή πράσινη αύρα παρέα με νότες μαύρου πιπεριού και σανταλόξυλου, αυτό το κερί δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Είναι ιδανικό για να το απολαμβάνετε ενώ υποδέχεστε καλεσμένους ή εάν θέλετε να απολαύσετε ένα εξαιρετικό δείπνο.

Αυτό που κάνει όλα τα κεριά του Parfum.gr να ξεχωρίζουν, ανεξαρτήτως ποιό άρωμα θα επιλέξετε, θα απολαύσετε αρωματικές επιλογές κατασκευασμένες με 100% φυσικά, vegan συστατικά που δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες. Προχωρήστε λοιπόν, ανάψτε το αγαπημένο σας αρωματικό κερί και απολαύστε τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο σπίτι σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το fragrance layering? Διαβάστε το άρθρο μας!

parfum.gr © 2022