Φυσικό κερί σόγιας: η καλύτερη επιλογή για τα κεριά σας!

Υπάρχουν πολλά είδη κεριών, όπως η παραφίνη, το μελισσοκέρι και φυσικά το κερί σόγιας, μεταξύ άλλων. Με τον καιρό πολλοί, και ειδικά οι οικολόγοι, στρέφονται προς το τελευταίο. Τι τους ωθεί όμως να κάνουν αυτή την επιλογή; Θα σας τα αποκαλύψουμε όλα!

100% φυτικό και φυσικό
Το κερί σόγιας παράγεται από το έλαιο του φυτού σόγιας, το οποίο προέρχεται από την Ασία. Η σόγια έχει πολλές χρήσεις και ιδιότητες, μία από αυτές είναι να χαρίζει στο κερί σα μία απαλή και χαλαρωτική καύση. Ως φυτική ύλη είναι βιοδιασπώμενο και δεν μεταφέρει τοξίνες κατά την καύση.

Η αισθητικά σωστότερη επιλογή
Σε αντίθεση με το μελισσοκέρι, το κερί σόγιας έχει ένα καθαρό λευκό χρώμα. Έτσι διατηρεί με μεγαλύτερη ευκολία το χρώμα που θέλετε να προσθέσετε, με αποτέλεσμα εντυπωσιακά κεριά σε έντονες και ζωντανές αποχρώσεις.

Οικονομικό και εύκολο στο καθάρισμα
Όπως αναφέραμε, το κερί σόγιας έχει μια απαλή καύση. Αυτό σημαίνει ότι το κερί σας διαρκεί περισσότερο και φυσικά αρωματίζει το χώρο σας καθ’ όλη τη διάρκεια της καύσης. Έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και το μικρότερο κεράκι για ώρες! Και όταν σβήσει, καθαρίζεται εύκολα αφού είναι φυσικό και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

parfum.gr © 2022