Χρήσιμα tips για να διατηρήσεις το άρωμα σου περισσότερο!

Βασικό πλεονέκτημα κάθε αρώματος αποτελεί αδιαμφισβήτητα η διάρκεια του. Είναι γεγονός πως όλοι μας επιθυμούμε να μυρίζουμε καθαρά και όμορφα αποπνέοντας φρεσκάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σας τυχαίνει συχνά να χρησιμοποιείται κάποιο συγκεκριμένο άρωμα, το οποίο όμως μετά από λίγη ώρα ξεθωριάζει; Κι όμως υπάρχουν διάφορα tips που μπορείτε να κάνετε ώστε αυτό να διαρκεί περισσότερο και να οδηγήσετε την καθημερινή σας περιποίηση σε άλλο επίπεδο.

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:
– Ψέκαζε το άρωμά σου στις θερμές περιοχές του σώματός σου. Αυτές είναι ο λαιμός, το εσωτερικό του αγκώνα ή του καρπού αλλά και πίσω από τα γόνατα. Ως γνωστόν οι καρποί αποτελούν το πιο διαδεδομένο σημείο εφαρμογής καθώς πρόκειται για ένα σημείο με έντονο σφυγμό ενώ άλλο συνηθισμένο μέρος είναι πίσω από τ’ αυτιά.

– Εφάρμοζε το άρωμα σου λίγη ώρα μετά το μπάνιο την ώρα που οι πόροι του σώματός σου παραμένουν ακόμα ανοιχτοί.

– Ψέκαζε το άρωμά σου από απόσταση 15 εκ. χωρίς να τρίβεις τα σημεία που ψεκάζεις. Κατά την τριβή τα μόριά του αρώματος διασπώνται με αποτέλεσμα να μειώνεται η μυρωδιά και η διάρκειά του.

– Όσο πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα έχεις τόσο περισσότερο θα διαρκέσει το άρωμα. Ένας εύκολος τρόπος για να μυρίζεις υπέροχα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι να τοποθετήσεις στα σημεία που θα ψεκάσεις το άρωμα σου λίγη βαζελίνη.

– Μην τοποθετείς το άρωμά σου σε σημεία που το βλέπει ο ήλιος. Αντίθετα επίλεξε σκοτεινά και δροσερά μέρη. Επιπλέον φρόντιζε μετά από κάθε χρήση να σφραγίζεις καλά το μπουκάλι.

– Τοποθέτησέ στη ντουλάπα σου κοντά στα ρούχα μια ποσότητα ψεκασμένου με το άρωμα σου βαμβακιού και άμεσα θα παρατηρήσεις πόσο αυτά θα μοσχοβολούν όταν τα φορέσεις.

– Συνδύαζε όμοιες μυρωδιές. Ακόμα κι αν σου αρέσουν διαφορετικοί συνδυασμοί αρωμάτων φρόντιζε να συνδυάζεις ίδιες μυρωδιές. Κι αυτό γιατί το ανακάτεμα των μυρωδιών (για παράδειγμα ένα σαμπουάν μαζί με μια κρέμα σώματος) μπορεί από μόνο του να μειώσει την αποτελεσματικότητα τους. Επιπλέον, αν θέλετε να φορέσετε το καλό σας άρωμα φροντίστε τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης να είναι άοσμα ή ουδέτερα προκειμένου να αναδείξετε το άρωμά σας.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

parfum.gr © 2022