Tο σωστό άρωμα για μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν… και ο στολισμός ενός σπιτιού στο κλίμα των εορτών αποτελεί must για τους περισσότερους από εμάς.

Μια εορταστική όμως ατμόσφαιρα δεν δημιουργείται μόνο από ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, διακοσμητικά στολίδια και φώτα αλλά και από μυρωδιές…

Για αυτό και επιλέγοντας τα κατάλληλα αρώματα μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη, ευχάριστη ατμόσφαιρα και να μπείτε για τα καλά στο κλίμα των εορτών.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ορισμένες προτάσεις τόσο σε αρωματικά χώρου όσο και αρωματικά κεριά που ταιριάζουν αναμφίβολα με την περίσταση. Τα αρωματικά χώρου αποτελούν έναν εύκολο τρόπο για να αρωματίσετε τον εσωτερικό σας χώρο. Το άρωμα απελευθερώνεται από τον διαχυτή αρώματος σταδιακά με τη βοήθεια των bamboo sticks. Όσα περισσότερα bamboo sticks τοποθετήσετε στο δοχείο, τόσο ισχυρότερη θα είναι η αίσθηση του αρώματος σε έναν χώρο.

Φέρτε λοιπόν τη μαγεία των εορτών στον χώρο σας και κάντε το σπίτι ή το γραφείο σας να μυρίσει Χριστούγεννα!

Whiskey and caramel (Αρωματικό χώρου, Αρωματικό κερί)

Η μεθυστική γλυκιά μυρωδιά από το ουίσκι, παντρεύεται με νότες καραμέλας και βανίλιας, δημιουργώντας ένα γλυκό και εκλεπτυσμένο άρωμα. Μπορείτε να το βρείτε είτε σε αρωματικό χώρου είτε σε αρωματικό κερί.

Pumpkin Spice (Αρωματικό χώρου, Αρωματικό κερί)

Ένα Χριστουγεννιάτικο μίγμα μπαχαρικών με κανέλα, γαρίφαλο, ginger και μοσχοκάρυδο. Το συγκεκριμένο άρωμα (αρωματικό χώρου ή αρωματικό κερί) περικλείει ζεστές, spicy νότες που αναμφίβολα θα ζεστάνουν το σπίτι σας και θα δημιουργήσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα!

Melomakarono (Αρωματικό χώρου, Αρωματικό κερί)

Με ένα Χριστουγεννιάτικο άρωμα μελομακάρονο, σήμα κατατεθέν και αγαπημένο γλύκισμα για την περίοδο των εορτών. Μπορείτε να το βρείτε είτε σε αρωματικό χώρου είτε σε αρωματικό κερί.

Patisserie (Αρωματικό χώρου, Αρωματικό κερί)

Άρωμα από σοκολατένια cookies με γλυκιά καραμέλα γάλακτος και άγρια μούρα. Οι ζεστές νότες της σοκολάτας, του μπισκότου και της καραμέλας δένουν υπέροχα με την γλυκιά φρουτένια μυρωδιά των άγριων μούρων, δημιουργώντας μια πλούσια, γκουρμέ γλυκιά πανδαισία. Και αυτό το άρωμα διατίθεται τόσο σε αρωματικό χώρου όσο και αρωματικό κερί.

Apple Pie Αρωματικό κερί

Φρεσκοψημένα και λαχταριστά πράσινα μήλα, πασπαλισμένα με κανέλα. Έχει δημιουργηθεί ειδικά για να προκαλέσει την αγαπημένη και γνωστή μυρωδιά μιας σπιτικής μηλόπιτας. Το συγκεκριμένο άρωμα κυκλοφορεί σε αρωματικό κερί.

Spice Bread (Αρωματικό χώρου, Αρωματικό κερί)

Ένα άρωμα που παραπέμπει σε μια ευρεία κατηγορία αρτοσκευασμάτων, συνήθως αρωματισμένα με τζίντζερ, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, κανέλα και άλλα υλικά. Δοκιμάστε το συγκεκριμένο άρωμα σε αρωματικό χώρου ή αρωματικό κερί.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

parfum.gr © 2022