Αρωματικά χώρου και σωστή χρήση

Τα θετικά του αρωματικού χώρου

Η ευημερία περνάει από τις 5 αισθήσεις. Μια γλυκιά μουσική που χαϊδεύει το αφτί μας, ένα γεύμα που ξυπνάει τους γευστικούς μας κάλυκες… Κάποιοι θεωρούν ότι η όσφρηση είναι η πιο περίπλοκη αίσθηση και ως εκ τούτου η δυσκολότερη να εκμεταλλευτούμε για την πνευματική και σωματική μας ευημερία. Κι όμως αρκεί να αρωματίσετε ελαφρώς το χώρο σας και να δημιουργήσετε μια γαλήνια και ζεστή ατμόσφαιρα.

Πού να τοποθετήσετε το αρωματικό σας;

Το αρωματικό χώρου αντιμετωπίζεται συχνά ως διακοσμητικό αλλά μπορεί να αλλάξει την ατμόσφαιρα του χώρου σας.

-Σαλόνι: το σαλόνι είναι το κέντρο του χώρου σας και το μέρος όπου περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ένα αρωματικό χώρου στο σαλόνι μπορεί να το γεμίσει ζωή.

-Μπάνιο: το δωμάτιο αυτό κατακλύζεται συχνά από ανεπιθύμητες μυρωδιές. Ένα αρωματικό χώρου μπορεί να καλύψει τις οσμές κατά τη διάρκεια της ημέρας και να διατηρήσει φρέσκο το μπάνιο σας.

– Υπνοδωμάτιο: το αρωματικό χώρου είναι απαραίτητο στο δωμάτιο σας καθώς χαρίζει γαλήνη και απαλείφει την πίεση της ημέρας. Εξάλλου το υπνοδωμάτιο είναι η καλύτερη επιλογή για το αγαπημένο σας αρωματικό αφού είναι και ο πιο προσωπικός σας χώρος.

Πότε να χρησιμοποιήσετε το αρωματικό σας;

Χαρούμενες στιγμές: ένας ευωδιαστός χώρος είναι ένας κοινωνικός χώρος γεμάτος χαρά. Περιμένετε έναν καλεσμένο; Θα έρθουν για φαγητό τα πεθερικά; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό αρωματικό χώρου για να δημιουργήσετε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Νοσταλγικές στιγμές: ποιες είναι οι μυρωδιές της παιδικής σας ηλικίας; Η μυρωδιά του παγωτού μέντα, του ξύλου ή τον σπιτικών επίπλων. Το αρωματικό χώρου μπορεί να σας γυρίσει στο παρελθόν ή να σας γεμίσει νοσταλγία.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

parfum.gr © 2022